Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma ord!

Du säger att du älskar mig
Du säger att du längtar efter mig
Du säger att du saknar mig
Du säger att du tänker på mig
Du säger att du vill ses
Du säger att det bara är
jag som finns i dina tankar.

Men varför känns allt detta bara som tomma ord?

Jag älskar ju DIG!




Fri vers av Davidoff
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-09-13 14:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja så sant..ord är och förblir bara ord om de inte uppföljs av handling..
2006-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff