Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nomad

Nattlig nomad
i icke tuktad känslodjungel
tvivel håller mig sällskap
inga frukter av passion
växer ännu här




Fri vers av EmmaIda
Läst 599 gånger
Publicerad 2004-11-16 14:16



Bookmark and Share


  Masoud Vatankhah
Vackra formuleringar!
2005-08-02

  Niklas Lindström
snyggt svårfångad och vacker dkt
2005-06-27

    Bror
obeskrivligt vacker och välformulerad dikt.
sätter sig i hjärtat direkt.
2005-04-16
  > Nästa text
< Föregående

EmmaIda