Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan man

Hur kan man sakna er så?
det gör ont i magen bara över att tänka på hur kul vi hade det.
att aldrig få träffa er igen, finns bara inte, det måste jag få...
Fan killar så kul vi hade det

Las Palmas, Fenix, Mamacitas, Viking

Jag vill inte tillbaka, där finns för mycke ångest, men att flytta till er närhet vore det bästa för mig


saknar er!




Fri vers av LillasysterKanin
Läst 216 gånger
Publicerad 2006-09-13 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillasysterKanin
LillasysterKanin