Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg vad du vill. Jag saknar dig ändå.


Jag vet att vi andas samma luft.
Om inte i takt. Eller bredvid.
Och kanske vilar din blick där
min vilat en stund förut.
Även om punkten under din käke
inte låter sig röras av min fingertopp.

Är verkligheten stor och vi båda
befinner oss i samma.
Du finns hos mig.

 

 




Fri vers av Jessica Ewa
Läst 502 gånger
Publicerad 2006-09-13 22:15



Bookmark and Share


    AnnelieH
Också helt otroligt bra! Precis så där känner man ju!
2006-10-20

  Propella
Här briljerar du! Åh... Jag blir helt matt. Jäklar vad bra! Och titeln är fantastisk.
2006-09-14

    Smålandspåg
Bitterljuvt. Och jag tänker låtsas att det är mig du tänker på...:)
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ewa
Jessica Ewa