Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Te lyssen

Du lyssner int
hävvd ho ur säj
å titt på mäj
mä di där vakker öga.
Du bryr däj int ôm mäj
gnälld ho
å pluta mä läppera.
Ja drog hänn
intemmä
å ga hänn en kram.
Å då förstog ho
att ja både lyssner
å tykker ôm hänn.




Fri vers av raggnarr
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-09-14 12:12



Bookmark and Share


    Bim
Ja så där ska det vara,inte en massa krusiduller,-du får fram den enkla sanningen!Hälsn.Bim
2006-09-14

  pärlan
Fin dialekt o direkt ur livet. Härligt!
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr