Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför önskar jag att jag vore så mycket mer än den jag är

 

vacker

smart

mamma

kvinna

 

när jag ändå är allt det där




Fri vers av Helene Månsson
Läst 223 gånger
Publicerad 2006-09-14 13:55



Bookmark and Share


  Jojo
...kanske för att äpplen alltid strävar efter att bli päron och tvärtom.
Snyggt nertecknade tankar, som nog delas av många av oss vackra, smarta mammor...
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma