Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilseledd


Vilken väg jag än går på
nätta eller tunga fotsteg
går

gått

och gick

Vilken väg jag än valt
så är min kluvna själ
vilseledd




Fri vers av Malin Johansson
Läst 222 gånger
Publicerad 2004-11-16 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.