Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Not another fucking lovesong


Sitting by the dock of a bay
Och undrar vad jag gör tills solnedgången
slår sin sågtandade klubba i mitt huvud
You left me just when I needed you most
för någon som du aldrig riktigt kände
men som tog dig upp nånstans till nån topp
How am I supposed to live without you
när skarpladdade vapen plötsligt är
det vackraste jag vet och cancer känns
som ängladamm.
Not another fucking lovesong




Fri vers av Jessica Ewa
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-09-14 23:37



Bookmark and Share


  Propella
Aj aj aj. Det är svidande och vasst och fullkomligt.
2006-09-17

  nicklas ekström
*S* kan fan inte låta bli att älska ironin i den här ...

not another fucking love song ...


favvostycket är dock det här:

när skarpladdade vapen plötsligt är
det vackraste jag vet och cancer känns
som ängladamm.


för visst är det så
2006-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ewa
Jessica Ewa