Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brö

Dä ä att kônstitt
här i väla,
mjukkt brö
såm ä hårt
ä int färskt,
å hårt brö
såm ä mjukkt
ä int häller färskt.




Fri vers av raggnarr
Läst 240 gånger
Publicerad 2006-09-15 09:50



Bookmark and Share


    Bim
Oj oj ,så gôtt att du finns,-skrattar hjärtligt.Hälsn.Bim
2006-09-15
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr