Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krysse.

Ja satt å fösökkt
te å löös krysse
män de flässt ola
va att felstava.
Ä dä baar vi Gustavinger
såm vet hur ônn staver
te såkker, sitroner å klåkka?
De har att svårt
de anner i lanne
såm annvänner
c å o i ställ fôr s å å å k.




Fri vers av raggnarr
Läst 209 gånger
Publicerad 2006-09-15 14:17



Bookmark and Share


    Bim
Va ä Gustavinger?
2006-09-15
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr