Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utseen.

Dä ä svårt
å dölj sanninga
dä synns att så väl
när ônn titter säj i spegel
dä synns att på fårera
att åra har gått.
Att åra ha gått
sän ônn va ong
män inni känns dä lika
såm dä allti har jort
så dä ä att bätter
te titt på innsia
för int va dä noga
hur fodrale ser ut.




Fri vers av raggnarr
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-09-15 15:26



Bookmark and Share


  Madjori
Härligt, härligt! kul att du skriver på detta sätt...blir så glad ..:-)))
2006-09-16

    Bim
Tocken tur dä ä att en kan känn sej sån inni.
Hälsn.Bim
2006-09-15
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr