Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minne.

Kåmmer du ihôg
sa ho
javesst
sa ja
fast ja int vesst
va dä va
ja skull kåm ihôg.




Fri vers av raggnarr
Läst 255 gånger
Publicerad 2006-09-15 15:37



Bookmark and Share


  Laijza
Mi jänte ho hade söm jäntera plä, to yger tå sol å ett hjarte av trä..
Dialekt är kul, dikten lika så..
2006-09-16
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr