Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valtider.

Dä där ole pålitiker
ä att vällditt fel
dä låter nästan såm
nônn ônn kan lit på
å int stämmer dä
mä värkliheta
dä skull att var
ett o fôr ôtt




Fri vers av raggnarr
Läst 225 gånger
Publicerad 2006-09-16 13:49



Bookmark and Share


    Bim
Du dej väljer jag in i riksdagen.HälsnBim
2006-09-16
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr