Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skall hjälpa dig förstå



En kärlek som min
Jag hjälper dig förstå
Att det skulle kännas bra att vara vi två

Värmen som brinner
i din famn
i min famn
omfamnade
Orden som jag ger dig
Bildar en mening
Just till dig

Jag älskar dig


Kraften i min själ
Med en kärlek som min
Jag hjälper dig förstå
Att det skulle kunna vara vi två

I min famn kan du vila
Känna värme och styrka
I min hand
skall du alltid känna trygghet
Känna värme och styrka
För då är det du och jag
vi, oss tillsammans
det är vi mot världen

Jag ser det
Som en bild framför mig
När du ser in i mina ögon
Jag hör det från din röst
Som en ton från en sång
Som aldrig tar slut
Jag känner att det finns en möjlighet
att dröm kan bli verklighet

med en kärlek som min
Jag skall hjälpa dig förstå
Att det kan bli vi två





Fri vers av Malin Johansson
Läst 266 gånger
Publicerad 2004-11-17 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.