Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterängel



I ett vitt
kallt
och mjukt Vintertäcke
ligger jag

Ensam

Iaktar himlen ovanför
Där stjärnorna är tillsammans

Ensamheten blir oändlig
Då skapar jag dig
Min vinterängel

Och frågar dig
Vill du vaka över mig?





Fri vers av Malin Johansson
Läst 298 gånger
Publicerad 2004-11-17 21:34



Bookmark and Share


  Jasmine
gud va bra den va! helt perfekt..
2004-11-26

    Ahhava
Hoppas på en vinterängel of my own :-)
Fina vackra, sanna ord som tåls att sugas på!
2004-11-20

  Markattan
Mycket vackert skrivet. Tycker om den här och slutet är kanon.
2004-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.