Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starka strömmar...

När dina fingrar nuddar mina,
går det en illning av starka
strömmar igenom min kropp.

Kan inte vänta längre.
Ta mig, ta mig här och nu.
Ta mig våldsamt.
Stilla min djuriska hunger.

Jag klär av dig naken med min blick.
Långsamt,
försiktigt,
snabbt, hårt och girigt.
Ta mig, ta mig här och nu.

© Brown
Copyright 2004-11-18




Fri vers av Lene
Läst 263 gånger
Publicerad 2004-11-18 00:58



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
Gillar den mycket!! Bra fångat!
2004-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet