Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så saknar jag dig


utan syre
utan lungor
andas jag inte mer

utan blod
utan värme
pulserar hjärtat inte mer

utan sömn
utan drömmar
finns ingen verklighet mer

Så saknar jag dig




Fri vers av Malin Johansson
Läst 410 gånger
Publicerad 2004-11-18 18:11



Bookmark and Share


  Jasmine
=) ja vet känslan..
2004-11-26

  Markattan
...och starkt om en saknad så smärtfylld.
2004-11-19

    Göte Holmlund
saknad...en känsla som är av plågsammare slag..fin text
2004-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.