Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör inte mig...

Rör inte mig,
jag mår illa.
Du äcklar mig.
När jag ser på dig,
ser jag ingenting längre.
Mannen jag älskade är inte du.
Du svek mig.
Hennes lukt finns kvar hos dig.
Du kan tvätta dig hur många gånger du vill.
Men du stinker fortfarande.
Trodde du aldrig jag skulle veta?

Rör inte mig!
Jag vill bara slita dig i bitar.
Precis så som du slitet mitt hjärta.
Jag kan inte hata dig.
Inte älska dig.
Jag känner ingenting.
Du äcklar mig.

Rör inte mig är du snäll.

© Brown
Copyright 2004-11-18




Fri vers av Lene
Läst 513 gånger
Publicerad 2004-11-18 22:30



Bookmark and Share


  Sussa
just det äcklet du beskriver. Bra och gripande dikt om ett "äckligt" ämne!
2004-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet