Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amnesi


Jag glömde plötsligt
vem jag var och var jag var

Ingenting viktigt




Bunden vers (Haiku) av Martin (www.poesisidan.se)
Läst 484 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-20 08:55



Bookmark and Share


  DanSan
****************************

hahaha och vem är du-jag . . .

.............................. ahh glöm det!

****************************
2006-11-19

  KonstigaKatter
Den var träffande! ...ingenting viktigt... Mycket bra!
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Martin (www.poesisidan.se)