Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tangoskritt


Flödande

stillhet

närvarande

flöde

stig

fram




Fri vers av AektaBlond
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-09-20 11:42



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Aektablond!

Ja, tänk om man kunde dansa denna dans, som verkar vara som livet självt. Jag tycker du fångat en hel del av det här. Hälsar Fredrik
2006-09-27

  Neal VIP
Bra dikt !
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond