Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en värld som jag vill leva i och där spelar det inte någon roll vem som sitter vid makten i vår land. Sittande regering måste ha människan i fokus och handla enligt kärlekslagen.


Regeringssjiftet

Länge har vi gått i gamla fotspår

Många krig har utkämpats,

många dödats och mycket lidande.

Mycket sjukdom och sorg.

 

Skiftet har skett för länge sedan.

Inom kort kommer skillnaden

sakta att framstå.

 

Massor med rika översittare

på de fattigas bekostnad,

många misshandlade och

kränkta människor.

 

Skiftet har skett för länge sedan.

Inom kort kommer skillnaden

sakta att framstå.

 

Alla blir jämställda och lika värda,

sorgen har försvunnit ur våra bröst.

Pengar har bytts ut emot salighet

i kärleksrikets evighet.

 

Skiftet har skett för länge sedan.

Sakta kommer kärleken att ta

över tills uppenbarelsens

ögonblick.

 

 

 

 

 




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-09-20 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP