Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åt helvete Dåligt

Jag skriver mestadels bara när jag mår åt helvete dåligt,..

DU finns i mina tankar hela tiden just nu,
därför skriver jag så mycket,
för jag skriver bara när jag mår åt helvete dåligt,
o just nu får du mig att må så...




Fri vers av LillasysterKanin
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-09-21 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillasysterKanin
LillasysterKanin