Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter förlossningen på BB




min glädje

 

den morgonen vaknade jag tidigt

tassade ut till sovsalen där du låg

 

tog upp dig valhänt och konstigt

men ändå helt underbar känsla att få ha

din lilla kropp intill mig

 

tittade på dig där du låg i min famn

såg mina händer och fötter

på dig

nu är du 18 år och står snart

(redan nu om du fick bestämma)

på egna ben

 

älskar dig nu och för alltid




Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 223 gånger
Publicerad 2006-09-22 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma