Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara hittade på något... Denna är endast bara början på mina försök med ord lekar. :)


Behjärtad hellre än Altererad...

Exceptionell
är
bättre
än
Konventionell

Konstifik
är
bättre
än
Gängse

Trankilitet
är
bättre
än
Indignation

Exceptionell
är
bättre
än
Abominabel

Om
Du
löser de orden

så har du min recept

egenskaper som män bör ha
för att
vara intressanta
av
Mig..




Fri vers av dikternas_miia
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-09-22 16:50



Bookmark and Share


  loren
Min kvinna ska också vara
enastående, förunderlig, visa behärskning samt vara sällsynt och bara min. annorlunda och snyggt skrivet...
2006-09-27

  mr_soft
Tycker om hur du leker med orden! Kul!
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

dikternas_miia