Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln kom som impuls och jag vet INTE vad den har med dikten att göra...


Perspektiv, snobb-unge!

Mitt rum

Hade aldrig varit skitigare

Än den dag

När jag tvingades städa själv









Fri vers av Islandir
Läst 901 gånger
Publicerad 2006-09-22 19:50



Bookmark and Share


  Madjori
Hi hi hi ...Jag tror dig :-)
2007-02-11

    rosentagg
haha..den va skit bra ^^
2006-10-23

  annso.fie
Haha! Same shit over here ;) Rolig titel!
2006-09-25

  Smultris
Hahaha:)

Passa dig du babsan:)
2006-09-25

  Smultris
*Skrattar högt*

Om du visste kära du, hur väl det stämmer in hemma hos mig oxå... varje gång jag ska städa:):):):):)

Jädrans sant skrivet ;)
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir