Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Jag blundar
drömmer mig bort
önskar du va här
satt vid min sida
nu när jag verkligen
behöver dig
önskar du kunde ta bort
alla otäcka tankar,
alla otäcka känslor

Men jag vet,
du finns där
nånstans långt bort.
Så långt bort,
men ändå så nära
känner din närhet
i mina tankar.
Känner din närvaro,
känner när du lägger
din arm om mig
och säger:

Allt löser sig,
allt ordnar sig
till slut

När jag sen öppnar
mina ögon
så inser jag snabbt:

Att allt detta
än så länge
bara är en dröm.

En dröm som jag
snart hoppas blir
verklighet.

Jag älskar dig!






Fri vers av Davidoff
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-09-23 12:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker längtan..men smärtsam..
2006-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff