Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ledsen att jag låtsades vara din Julia..


Och viskande lade min snara
i kärlekslös kärleksfullhet.
När det enda jag sökte i dig
var att hejda mitt ändlösa fallande.
Och låna dina lungor för att andas.

När ditt ljus har skadat mina skuggor
och skrämt min vän demon på flykt.
Är det som blir kvar på ditt sovrumsgolv
ett skal av det jag lämnade kvar.

Jag håller en hand i min hand
men ett hjärta ska jag tappa.

Jag är ledsen att jag låtsades vara din Julia
när allt jag blir är Medusa förklädd
i dina satinlakan.




Fri vers av Jessica Ewa
Läst 458 gånger
Publicerad 2006-09-23 15:32



Bookmark and Share


  Propella
Åh. Sista stycket är ett mästerverk i sig. Och texten som helhet är... ja.. underbar.
2006-09-25

    Lillis
Det sista får det att svindla för ögonen!
2006-09-24

  Tove Meyer VIP
dina tva senaste texter ar underbara. jag alskar ditt sprak! och har speciellt slutraderna.
2006-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ewa
Jessica Ewa