Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min syster, som alltid reser sig upp om hon faller. jag älskar dej.


allra käraste syster


Blunda nu
slut försiktigt ögonlocken och
vila ett tag
glöm bort allt du borde göra,
allt som borde finnas
(dröm dig bort och låtsas att du bara är ett barn)

kom till mig
stäng ute all rädsla
så finns den inte för en stund
sluta jaga efter drömmar som aldrig slår in
lev i nuet, så dör du aldrig i mina tankar
du har mig vid din sida
(älskar dig för evigt)

jag finns alltid här
(släpper inte taget)






Övriga genrer av Juliaah
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-09-24 18:19



Bookmark and Share


    Matild@
JULIA! TÅRANRNA BARA RINNER DEN E SÅ HIMMLA FIIN!
2006-10-01

  om en Siri
Ännu en gång, en oslagbart vacker dikt.
2006-09-25

  hanziz
*gråter* du är bäst JULIA! tack
2006-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Juliaah
Juliaah