Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken



Vem av oss
kan stå ut med
den smärta
som kärleken ger

Vem av oss
kan öppna sina ögon
i blindheten
som kärleken ger

Uppleva den helt
halvt eller fullt
Uppleva den tillsammans
Upplev den med mig

lyssnar vi till
känslorna kärleken ger oss
Vad svarar vi då
Säga nej
Säger ja
eller kan vi motstå?





Fri vers av Malin Johansson
Läst 292 gånger
Publicerad 2004-11-21 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.