Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Lisa


tänk om du kunde viska i mitt öra

 

vad som hänt dig

aldrig ska jag krossa dig

för det du viskar

till mig

 

vill bara finnas där

för dig




Fri vers av Helene Månsson
Läst 212 gånger
Publicerad 2006-09-27 08:03



Bookmark and Share


  Agnes
Förtrolighet förmedlar du med innerlig värme och systerskap. Dina ord är som skirt glas, silkestunn spindelnätsväv... och ändå så starka. Mycket sinnligt och rörande.
2006-09-27

  DanSan
****************************************

Underbart, ärligt och så smekande rader Helen!!!

Ja så är det, och så ska det förbli. Vi finns ju här

för varandra, som fyrtorn i natten!!!

MVH Dan

****************************************
2006-09-27

    Bodil Sandberg
En underbar liten dikt som går rätt in i min hjärterot!
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma