Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda


det enda jag vill
är att få ägna mig åt
det enda jag vill




Bunden vers (Haiku) av Martin (www.poesisidan.se)
Läst 467 gånger
Publicerad 2006-09-27 09:32



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Den här var perfekt, känner detsamma.
2006-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Martin (www.poesisidan.se)