Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara några ord... Jag ber om ursäkt för eventuella språkliga fel eller dyl. //Henrik


We have...?

We have...
wir haben...
Vi har...

...inget...
...kein...
...no...

...word...
...wort...
...ord...

...för...
...für...
...for...

...?...
...?...
...lagom...

...i tyska eller engelska...
...in deutsch oder english...
...in german nor english...

Hmmmm.....
...koka korv!!!




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-09-27 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson