Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

****

Inåtvänd ilska
kväver
hjärtat isar själen
kommer ut som en vulkan

Rinnande bubblande
lava
liknande ordflöde
bränner men värmer




Fri vers av ospray
Läst 326 gånger
Publicerad 2004-11-23 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray