Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVEK?

Du säger:
Klart vi ska ses
Det har vi ju bestämt

Men varje gång
när jag frågar:
Vilken tid kommer
du imorgon?

Så svarar du:
Tyvärr jag kan
inte komma.

Förstår du
inte att du sårar
mig? Att jag
känner mig sviken.
När DU inte hör av
dig å talar om att
du inte kan komma.

Utan det är när
jag frågar, som
det visar sig att
du inte kan komma.

Hur hade det blivit
om jag inte frågat?
Hade du bara struntat
i mig då?

Du säger:
Jag förstår!
När jag talar
hur dåligt mår
när du gör sådär.

Men VARFÖR,
VARFÖR blir det
likadant varje gång?

Förstår du inte att du
sårar mig?

JAG ÄLSKAR DIG TROTS ALLT!




Fri vers av Davidoff
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-09-29 11:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Pendla mellan hopp och förtvivlan tar oerhört mycket enerig..du förmedlar detta väl!
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff