Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina dåliga tankar

Själv tänker jag ofta dåliga tankar...
Tänker att jag inte är behövd...
Smider ränker om min död...
Kanske är jag utan hopp i mina tankar...

Regnbågen är kanske tecknet på hans gudomlighet...
Jag har jagat, men aldrig funnit guldet...
...guldet vid dess ände, det har försvunnit...
Då tvivlar jag, men ändå jag tror, tror på hans gudomlighet...

Men, även om jag tänker dåliga tankar,
är det aldrig nära till repet eller stupet...
Men aldrig är det säkert, att jag ej utför stupet löper,
om orken ej finns kvar, varför skall jag stanna kvar...

...med mina dåliga tankar?




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 651 gånger
Publicerad 2006-09-29 14:56



Bookmark and Share


  Propella
Det är starkt och mörkt skrivet och manar till eftertanke. Tror att många kan känna igen sig i din text.
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson