Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt leende och ditt elaka skratt

Du tror jag inte ser, men jag ser det, jag känner det och jag gråter av det...
Du som bara står och ser på,
du med ditt leende och ditt elaka skratt,
du gör inget fel, du bara ser på...
men det gör lika förbannat ont, nej fel av mig, det känns om tänkas ännu jävligare att du bara står där, som en feg jävla gris och ser på men inte gör nått åt.. du med ditt leende och ditt eleka jävla skratt...




Fri vers av LillasysterKanin
Läst 255 gånger
Publicerad 2006-09-29 19:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kan känna mycket medlidande i din text. Har hamnat i den situationen många gånger.
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

LillasysterKanin
LillasysterKanin