Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdelös!

Idag känner jag
mig totalt värdelös!
Allt känns så totlt
meningslöst
Undrar om det
finns någon som
älskar mig överhuvudtaget.

Många av mina vänner
säger åt mig att glömma dig.
-Men jag kan inte!

Det bästa vore kanske att
glömma dig.

-Men hur ska
jag kunna göra det?
-Jag älskar ju dig!








Fri vers av Davidoff
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-09-30 16:48



Bookmark and Share


  nastasia
Stackare
Ta ett par linor och gå ut och shoppa så ska du se att det känns bättre!

ses Darling
2006-11-26

    ej medlem längre
Man behöver inte glömma han...bara man inte glömmer sig själv..
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff