Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till morfar

 

snart 1 år har gått

inatt närmare bestämt

 

älskade morfar

du saknas oss

alla

 

stor som liten

pratar om dig

 

imorgon läggs det

blommor på din plats

här på jorden

 

du är ihågkommen

och kommer så

alltid vara 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-09-30 21:10



Bookmark and Share


  W.Riter
Fin dikt till minne av morfar.
2006-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma