Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
borde stänga ögonlocken... men är rädd...


Var är du John blund?



var är du John blund?
jag behöver få en blund!

Snälla kom och ta bort mina rädslor och slut mina ögon...

Vi har träffats förr och fajtats, men snälla besök mig inatt,
jag är rädd inatt,
demoner skrämmer och spökar...

Var är du John blund




Fri vers av Vildaste
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-10-01 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste