Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång var mina fötter små!



En gång var mina fötter små,
varje dag var en oskriven saga,
jag lekte fritt med mina dockor,
jag var helt säker på att dockorna levde.

Ingen skulle någonsin ta ifrån mig mina fantasikompisar!

Mina fötter är nu stora,
mina fantasikompisar har vuxna suddat bort,
vuxna vill även att jag ska bli vuxen,
vuxna skriker hur jag ska vara
vuxen är elak.

Vuxen tänker jag aldrig bli,
min fantasi är fortfarande en oskriven saga.

Alla är vi små barn som tvingas bli vuxna

En gång var mina fötter små/Vilda




Fri vers av Vildaste
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-10-01 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste