Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

motvind


En tår,

ned för en kind,



motvind









Fri vers av Katarina_
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-10-01 20:05



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Få ord kan säga mycket!
2006-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Katarina_
Katarina_