Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LiNdA



Ge mig kraft
Att orka
Att se dig i vitögat
Granska dig
Och förstå
Att det sker nu
Och så här
det är inte frågan om när

Möter dig i min värk
Värk som bringar glädje
Möter dig i natten
När du bringar mig sömn
Vaknar upp
Och hela du finns i min själ





Fri vers av Malin Johansson
Läst 292 gånger
Publicerad 2004-11-24 08:54



Bookmark and Share


  Knas_
jag fastnar för dina dikter! :)
2004-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.