Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd, men för vad egentligen?

Är rädd
är livrädd
men för vad?

Är rädd för att somna
Är livrädd för att somna
Tänk om jag somnar för
att aldrig mer vakna igen

Är rädd för att
mista dig
Är livrädd att
jag ska mista dig

Är rädd för att
OM jag somnar
vakna upp och
upptäcka att alla
mina underbara
vänner är borta.

Har aldrig i hela
mitt liv varit så
rädd för att somna
som jag är nu.

Vad är det som
händer med mig?




Fri vers av Davidoff
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-10-02 01:14



Bookmark and Share


  Cinnika
Snyggt uppmålad
2006-11-04

    ej medlem längre
Ja..dags att börja jobbba sig ut ur det, endast du själv har svaren.
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff