Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i vissa lägen slickar jag mig om munnen

 

spinner som en katt

vid tanken på grädde

och dina händer

 

grädden är inte bra för mig

midjemåttet ni vet

 

men dina händer

gör mig otroligt gott

 

och du bryr dig inte om

att grädden ligger på min läpp

 

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 252 gånger
Publicerad 2006-10-02 15:10



Bookmark and Share


  Albert
ja... de där händerna... :-)
2006-10-02

    ej medlem längre
Mer själslig än kroppslig förbindelse, det, är vad dikten säger mig.
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma