Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett tillstånd/en kännsla


Fosterställning!



Ensamheten hånskrattar åt mig.

Skuggorna ler åt mig då jag ligger i fosterställning.


Demonerna dansar en glädjedans.

Min förtvivlan är den de lever på.../vilda




Fri vers av Vildaste
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-10-02 17:40



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Ensamheten har fått ord,
i en målande beskrivning.
2006-10-05

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Jepp svidande, allvarsam, känslan av hennes underlägsenhet och deras överlägsenhet dryper i dikten, men jag är säker på att Du har mer styrka än dem=)
2006-10-02

  Propella
Svidande, levande och intensivt....
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste