Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du?

Än finns du hos mig
Vill du stanna kvar hos mig

Du är den finaste jag vet
Den finaste jag sett
Den finaste

Kan mina blickar möta dina
Kanske det finns ett hopp
Ett hopp om att vi kan mötas




Fri vers av ungapoeter.se
Läst 1141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-02 18:09



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ja klart att det finns hopp, hoppet är ju det sista som lämnar en:)
2006-10-05
  > Nästa text
< Föregående

ungapoeter.se