Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kärlek

Så plötsligt blev jag förälskad i dig
Men det finns många hinder
Många som jag inte ens kan se
Men de finns där
Oavsett

Jag ska hoppa över
Jag ska krypa under

Frågan är om det hjälper
Hjälper det?




Fri vers av ungapoeter.se
Läst 1099 gånger
Publicerad 2006-10-02 18:11



Bookmark and Share


  Lilla_Lala
Ja, det finns många frågor man vill ställa... Fin!
2006-10-04

  annso.fie
Vacker och gullig text.

"Jag ska hoppa över
Jag ska krypa under

Frågan är om det hjälper
Hjälper det?"

Bra! (speciellt frågan på slutet) :)
2006-10-04

  Lilla trollet
vacker men ändå usch :S
2006-10-02

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Den här gillade jag=)
en väldigt tänkvärd dikt och en bra fråga i slutet, bravo=)
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

ungapoeter.se