Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina drömmar

Jag vet
Jag ska sluta nu

Eller?

Jag kan inte styra mina tankar
Jag kan knappt styra mitt beteende
Jag kan definitivt inte styra vetskapen om att du är mitt allt
I alla fall i mina drömmar




Fri vers av ungapoeter.se
Läst 1156 gånger
Publicerad 2006-10-02 18:23



Bookmark and Share


    utan vingar
väldigt fint skrivet. gillar skarpt.
2007-01-08

  hallonbåt
vackert och innerligt
2006-10-03

    dikternas_miia
Varför ska du sluta? :)
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

ungapoeter.se