Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hinder i vägen

hävdade revir
gör vägen
oframkomlig




Fri vers av Anders P VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2006-10-02 22:35



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Väldigt sant!
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP