Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommartorkan


Glödande blänker asfaltens svarta tjära
nakna fötter går sakta
vi lever mitt i stadens stora torka

Drömmar om gröna saftiga grässtrån
varsamt stängs ögonen
vi lever i drömmens eviga hopp.

Kommer vi någonsin

vidröra vår längtan...

Den heta ljusa sommaren
planterar ett litet frö av hopp.

Vi förnimmer i värmens hetta
evighetens ljusa vila.




Fri vers av KristinaE
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-10-03 08:24



Bookmark and Share


  Ummm~oh~yeah
"Glödande blänker asfaltens svarta tjära
nakna fötter går sakta"

Jag bara älskar de orden.. :)
2006-10-04

  Fredrik Stillesjö
Hej KristinaE!

Vilken vacker vemodsdikt! Gillar speciellt de två sista raderna. Hälsar vännen Fredrik
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE